Netwerk Schouder

Eén duidelijke boodschap en één duidelijke werkwijze waarbij de patiënt centraal staat.


Netwerk Schouder

Het Netwerk Schouder is een regionaal initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte om tot een betere samenwerking op het gebied van orthopedische zorg tussen de eerste en tweede lijn te komen.

Fysiotherapiepraktijken aangesloten bij Beweegzorg NoordWest en huisartsen uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben met de orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep de handen ineengeslagen om samen de behandeling van schouderaandoeningen te optimaliseren.

De samenwerkingspartners willen inzichtelijk maken waar de zorg aan patiënten met een orthopedische aandoening aan moet voldoen, welke kwaliteitscriteria gehanteerd worden en op welke wijze partijen denken de zorg verder te kunnen optimaliseren en ontwikkelen.


Wordt ook lid!

Wil jij met ons samenwerken aan intensievere en beter georganiseerde zorg voor schouderaandoeningen? Wordt dan lid van het Netwerk Schouder.
Het Netwerk Schouder is een open netwerk, iedereen die aan de kwaliteitscriteria voldoet kan meedoen. Elke praktijk die lid is van Beweegzorg NoordWest kan aansluiten bij het Netwerk Schouder.

Aanmelden kan eenvoudig via: https://aanmelding.beweegzorgnw.nl/